Kidal. Omnivor yang cenderung ke arah Karnivor. Berpengalaman hidup di Bumi selama 42 tahun. Bermata coklat. Suka bernafas. Penagih oksigen tegar sejak dari lahir. Mempunyai kebolehan untuk berlari setempat. Gemar makan beras rebus a.k.a nasik. Bijak dan pintar menggunakan jari-jemari dalam acara makan nasik. Bengap jika disuruh menggunakan chopstick. Pemegang kad ATM MAYBANK. Keluar air mata bila kumur Listerine. Mudah terasa geli peha bila berada di tempat yang tinggi. Pakar menghasilkan Karbon Dioksida dengan menggunakan paru-paru. Pembenci tegar asap rokok. Kalau nak kena tampar laju-laju,sila isap rokok sebelah aku.
Habeh Dah.Klik gambar kalau nak baca sinopsis.Tunggu buku ke-2 pulak ye.Sedang mengarang. =}
IKLAN 1 : FORGET ME KNOT
Nak ambil berat tentang seseorang yg disayangi tanpa membuat panggilan @ text? Ibu dan ayah? Kekasih atau pasangan hidup? Anak-anak jauh di perantauan? Boleh download app ini. PERCUMA untuk pakej BASIC. Klik pada gambar untuk maklumat lebih lanjut. Semoga bermanfaat kepada anda. (^_^)
IKLAN 2 - VEHICLE PLATE SCANNER
Ingin mencatat nombor plet kenderaan? Anda pemilik parking kecil atau memerlukan rekod plet kenderaan? Boleh download app ini. Klik pada gambar untuk ke website bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut dan download app ini di sana. App ini telah mencatatkan lebih 10k download di Google Play. Semoga bermanfaat kepada anda. (^_^)
Pengskodeng Sekarang
Menda-menda yang tak dipaksa tapi sumpah aku terharu.
15 comments:
wah pandainyer dia..:)
owh ! aku bru balik dr Uk beb!
=p
nk cayer ker x ha?
eh2 ye ye je.. hehhee
yer la..aku memang percaya sangat!
laa...
nak heran aper?/
aku pun ader sorang follower melayu dok kat Oman..
si MRS JUGOKYU itu..
bangga aku jari kawan ko..
hahhahahha
world wide..semua boleh masuk =)
wahaha.. hebat giler..
meiz: memang pun. =)
moment: ulu kelang? =)
lazyf: agak2? =)
misz: ye lah.haha
tiger: bagus. =)
husni: tak heran pun kan? kan? =}
yanie: err..jari? ha ha ha
neon: wow...wordwideweb? =}
one: sila kagum. =}
tahniah bro~
aku nk tmpang bangga gak blh. haha.. hampeh.
xbley blah.....hahaha~
haha ajar aku jgk buat mcm ni eheheh
pndai gler...
Post a Comment