Thursday, January 22, 2009

Lunch Our

Aku turun seperti biasa ke kedai makan.......


Pilih-pilih lauk.....tgk2 lauk...dah puas ati.....aku dduk makan.Ada mamat sorang ni dduk depan aku.....sibuk menaip laptop.....peh...gila punya sibuk.....


Aku makan sampai abes nasi aku....dah abes aku pun pegi le basuh tangan.....masa nak ke meja aku balik...aku melintas mamat tadi...ternampak skrin laptop dia tulis rempit.....


Aku tgk dia macam tgh dalam shooting ja.....aku perati muka mamat tu bila aku duduk.Aku tgk apahal macam familiar mamat ni.Muka macam Ahmad Idham.Dah tu dengan pegang kertas tebal-tebal macam skrip filem.Gaya pun macam orang filem.


Tengah sedut air...baru aku perasan....sebelah bangunan aku ada sebuah van...alat-alat penuh kat lantai.....aku perati betul-betul...peh...ni macam tempat shooting filem.Siap dengan barang-barang buat filem.


Aku abeskan air...pegi bayar kat kaunter.Aku berjalan ke opis aku.


Dalam perjalanan pulang...aku ternampak Ahmad Idham yang real sedang duduk di atas kerusi di satu sudut....sedang membincangkan sesuatu dengan teman-teman di sekelilingnya.....


Lepas ni kalau korang nampak muka aku dalam filem beliau...tak payah la nak heran-heran.

10 comments:

makwe joni said...

mimpi r nk nmpk muka ko dlm filem beliau...buleh jalan!!!

Noli said...

hak hakk..xto muke real cane...
kalo ade pon..wat dunno je laa..
giler ape nk mintak sign otograp..

gheh!!

Wizza said...

hahaha
prasan la ko.

kalo ko masuk pun, agaknye nnt dia filter dulu. mana yg agak2 x seswai. dia potong ar.
:D

btw, ensem kan ahmad idham live. aku pnh tserempak gk ngn dia kt midvalley.

kotaklimasegi said...

kucing itukah yg bakal inteprem dlm filem ahmad idham?

huhuhu...

Cikgu Ije said...

haha. femes la stingray pasni. masuk filem ahmad idham. pelakon tambahan la kan? uhu

vidadarisakura said...

kompom mata ku terpaku sama farid kamil..

watak2 tambahan langsung aku nda pandang


kakaka

Anonymous said...

femes la org ye lpas ni ;p

Miss Izah Mohamed said...

thnx 4 visiting my blog

Unknown said...

hiks..yaa...kucing tu yg akan msuk filem idham...heehe

StingRay said...

Citah:Ahh...dengki...dengki...

Noli:mmg wat dunno ja pun.hehe..

Queen:Aku rasa bila aku lintas ja mesti dia off camera...

Arfah:Aku pun tgh runsing...=p

Goasop: Aku rasa nak belakon bawah steven spielberg la..=p

vida: haha...well...u know me...

fzalah: saya x suka pemes-pemes.. =p

izah: sesama..no hal.. =p

ati: aku rasa camtu lah..haha