Kidal. Omnivor yang cenderung ke arah Karnivor. Berpengalaman hidup di Bumi selama 42 tahun. Bermata coklat. Suka bernafas. Penagih oksigen tegar sejak dari lahir. Mempunyai kebolehan untuk berlari setempat. Gemar makan beras rebus a.k.a nasik. Bijak dan pintar menggunakan jari-jemari dalam acara makan nasik. Bengap jika disuruh menggunakan chopstick. Pemegang kad ATM MAYBANK. Keluar air mata bila kumur Listerine. Mudah terasa geli peha bila berada di tempat yang tinggi. Pakar menghasilkan Karbon Dioksida dengan menggunakan paru-paru. Pembenci tegar asap rokok. Kalau nak kena tampar laju-laju,sila isap rokok sebelah aku.
Habeh Dah.Klik gambar kalau nak baca sinopsis.Tunggu buku ke-2 pulak ye.Sedang mengarang. =}
IKLAN 1 : FORGET ME KNOT
Nak ambil berat tentang seseorang yg disayangi tanpa membuat panggilan @ text? Ibu dan ayah? Kekasih atau pasangan hidup? Anak-anak jauh di perantauan? Boleh download app ini. PERCUMA untuk pakej BASIC. Klik pada gambar untuk maklumat lebih lanjut. Semoga bermanfaat kepada anda. (^_^)
IKLAN 2 - VEHICLE PLATE SCANNER
Ingin mencatat nombor plet kenderaan? Anda pemilik parking kecil atau memerlukan rekod plet kenderaan? Boleh download app ini. Klik pada gambar untuk ke website bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut dan download app ini di sana. App ini telah mencatatkan lebih 10k download di Google Play. Semoga bermanfaat kepada anda. (^_^)
Pengskodeng Sekarang
Menda-menda yang tak dipaksa tapi sumpah aku terharu.
15 comments:
pergh..siot jekk..
gilo..xpakai suar ehhh...suke suke dia jek..men tumpang je..
dah tukar gmbar pulak..
kalau dia ni...:)heheheh..
hihi..
kalau hantu buruk, xyah ada tajuk jangan pandang pun orang memang tak nak pandang, kan?kan?
pandai pun balqissy~sesuai ah ngn tajuk..tp cite lisa surihani tu bukan jgn pndng blakang congkak ke?
kalau hantu tak cantik, filem tak laku la..
huhu~
MUKE CM SEPupu i
hantu kat m'sia semua pkai mekap
Sundel Bolong gak cun!!!
nak cari ost ni...mane ek...humm...
miss: =p
mmie: dah tukar.hahaha
firol: senyum nampak.haha
olin: =)
balqiss: kalau dia tegur..terpusing jugak kepala.haha
nurul:ye betul.hehe..=)
naddy: mesti hantu huduh kecik ati.
green: =)
aminah: ye ke? boleh kenalkan kat I? ai yu ai yu...auuww...hahaha...
life: mko nak kawin pun pakai mekap...ko pun hantu? =p haha
lazyf: nama cam kelakar ja.haha
kakuna: youtube. =)
sial la...hahaha..xle la..da yg berpunya..gua single...tp xda muke stok artis la...eewwww...
Post a Comment