Monday, April 12, 2010

Mata



Mata aku ni,bila tengok,rasa sejukkk ja hati kan?

Hahahhahahahaaha!

27 comments:

Shafa said...

hak hak hak...

FyDa MajiD said...

eh..td bkn ade type
"dari mata turun ke hati" ke
konpius..tb2 lak tkr nih..

wahahah..en. stingray semakin mempamerkan imej diri untuk tatapan umum skg

hehehehe

Shafa said...

pasni letak la mata yang lagi sebelah tue..

farwalis said...

rasa nak g minum air mata kucing sejuk

~gUrL in pUrPle~ said...

perasan....

Lazyf said...

the time has come...hahaha

Unknown said...

Ko sakit mata ke Sting? tapi post amik gambar ni cam kenal je.. :D

brat2104 said...

isk.. aku xtau ko hensem ke x.. yg pasti, ko mmg pasan! aish!!!

deejavu el savour said...

mate nampak cam tak putih sangat la.meh cek mata ngan aku!
haha

Firol said...

matahari silau u

Mimie.Candy Cane said...

mimpi ngeri kp dh jd kenyataan sikit demi sedikit..tp aku sukaaaaaa...hehe

Mimie.Candy Cane said...

baideway,mata ko cntik..kaler ceklat.

zonaku said...

cam bercelak.... ko ni?

Jay Harun said...

dari mate turun ke hati, dari hati turun ke kaki.

Misya Idris said...

hari ni mata, nanti lama lama idung, mulut, dahi..bla bla bla.. dah macam amin jigsaw puzzle dah..

Ann said...

tak rase sejuk pun...

Jasni™ said...

boleh tahan tebal kening ko

StingRay said...

sweetheart: =p =) =}

fyda: hahaha...tukar2.. takde la pamer diri..sikit2 je. =)

sweet: masuk photoshop..pusing gambar tu..taraa..jadi dah sebelah lagi.haha..

farwalis: bungkus satu! haha..

gurl: ada orang jeles..mata dia x lawa...hahaha

lazyf: time apa ni lazyf.hahaha...

komander: jgn risau..pose ni takda gaya gadis-gadis myspace.haha..

brat: sila terima dengan tabah.hahaha

deejavu: meh meh..pakat2 tenung nak? hahhaa...

firol: auwwww!!! itu silau cahaya keimanan youuu....auwww!! bahahahha..

mimie: mimpi ngeri apa nih? hahaha...well..tq..hahaha.

zonaku: takde masanya nak bercelak..tu semua original ha..pakej sejak dari kandungan dulu.takde ubahsuai.haha..

penagih: kaki tu rasa laju je nak jalan-jalan cari aku kan? bahahahhaha...

tiger: tak mungkin...hahahaha...ni je aku letak. =)

ann: cuba duduk dalam library.insyaallah..haha

jasni: tu orang kata...kejuruteraan bulu kening...haha..

Jasni™ said...

hehe. ada-ada je la kau ni. menarik gak tengok gambar2 ko bercuti. jeles beb.

~gUrL in pUrPle~ said...

cesh

Imma Yusri said...

dari mata turun ke hati, dari hati turun ke bontot, dari bontot kuar lar kentutttttt...~~~~ wakakaka

miss nina said...

amboi jamil!

iNa aWiE said...

cm same je dgn entry sy...huhuhu..
yg pnting,idup mata ceklat!!!

Natisha Salleh said...

kalo tgk mata, ko macam hensem la jugak.. tahniah!! (ayat tidak mahu mengguris perasaan) =P

StingRay said...

jasni: berjalan-jalan memang best.haha

gurl: cesshh...=)

naima: kentut je kau ni.haha

miss nina: =p

ina: yeay.coklat.coklat.

ka ca:pembetulan.bukan macam hensem.Tapi memang hensem.kakakakakaka!

Natisha Salleh said...

hmm, buktikan la ko hensem... aku challenge ko letak gmbr betul ko... amacam?? ada bran?? hahaha!!

StingRay said...

Ka ca: Oh nehi nehi nehi.Aku tidak akan terperangkap dengan mudah dengan cabaran seperti itu.keh keh keh.Ala,nanti2 muka aku akan muncul jugak dalam blog ni. =)