Sunday, August 12, 2012

Ulang Tahun ke - 4 Hapacrita

Dah 4 tahun dah Hapacrita.

Hapacrita bermula dengan Jamil yang kebosanan, ditemani kipas angin di pejabat lama dan sekeping laptop pada 12082008.Sekarang dah 12082012.

Ramai yang jadi kawan aku melalui blog ni.Ada jugak yang tak puas hati.Ada jugak yang membenci.Ada jugak yang suka.Ada jugak yang baik hati.Ada jugak yang buat perangai tak semenggah.Namun,ramai yang baik-baik.Baik-baik sangat-sangat. =)

Well,aku tahu.Aku pun bukan bagus sangat.Ada yang salah,sila tegur. =) Ye lah, Allah SWT pun tak semua manusia terima,inikan pulak manusia.Hik hik hik.Blog ni pun,aku dah kurang update berbanding dulu.Mungkin dek kerana kekangan masa yang semakin padat.Ok lah,malas bebel panjang-panjang.




Terima Kasih kepada pembaca Hapacrita.

(^_-)v


10 comments:

Unknown said...

selamat ulang tahun!

walaupun selalu entry merapu, saya tetap suka. hehe.

zulkoa said...

dah 4 taun bro.. dah grad dah

diz is me... said...

smoge umur hapa cerita kn berpanjangn....
br jer jd follower....less than 1 year..huhu...
x sempt nk tgk hapa cerita bertatih..merangkak... :)

W. Hidney said...

selamat ulangtahun. admirers will admires

Nerzhul said...

sama sama. walaupun jarang baca kehkehkeh.

Nerzhul said...

konggerelesen blog hapacrita. selamat ulang tahun ke 4.

MyJourneyMyPhoto said...

pada bulan Jun 2012 kalau tak silap, saya habis baca koleksi blog Hapacrita ni dari 1st entry sampai la ke entry bulan June 2012 tu.. (amik masa seminggu kot rasanya...)

really recommended as a good blog.. fun to read dengan mesej2 yang tersendiri dalam setiap post.. well done Jamil!

naiba said...

kalau ade butang like....nak like banyak2..huhuhu

tahniah hapacrita dan jamil...
suke bace blog ni...

suke sgt2..^_^

StingRay said...

hazen: maceh.ni kan blog merapu. =)

fahim: grad dan kekal hensem.kakaka

dim: tq. =) alah,takyah follow sangat.rilek2 dah. =) tq tq tq. =)

whidney: hik hik hik..=p

ner: tq tq tq... =) terima kasih.aku kenal kau walaupun dah lama.haha

MyJourney: Tskkk....terharu.hoho.Baca je ye.Menda buruk,jangan layan.Ada menda baik,layan. =p Terima kasih kerana sudi singgah baca sampai habis. =) Btw,cantik gambar.haha

naiba: alololo..suka sangat2? memang gadis2 lah kau ni.haha..TQ! =)

naiba said...

hahahha....cettt....kadang2 je...