Thursday, August 11, 2011

Korang Rasa Benda Ni Kelakar Tak? Aku Tak Rasa Kelakar.




Klik gambar untuk maklumat lanjut.(Gambar aku dah edit,tak sanggup aku nak tengok teks asal.)

Sapa-sapa yang ada kepakaran untuk hack akaun tu,cari-cari le sapa diorang ni.Risau jugak takut orang yang sama tapi guna akaun berlainan untuk buat hal.Terima kasih kepada Hanya Picisan sebab bagi kepada aku benda ni.

Oh ya,kalau terjumpa memana badigol dalam gambar ni,tolong pijak sikit.

Pijak banyak pun takpa.


22 comments:

alien said...

bertaubatlah Jamil..
hehe

missvincci said...

aku tk rs kelakar. astaghfirullahalazim... smoga diberi petunjuk oleh Allah...

Anonymous said...

org2 yg komen kat situ WAJIB hukum bunuh

bukankosong said...

ada 1 website yg hina Islam mcm nih

malas aku nak siar balik

nnti makin menjadi-jadi

iza_hafizah said...

Nak baca pun xsanggup.... Astafirullahalazim.... dunia...dunia :( semoga mereka diberi hidayah

hanie said...

astaghfirullah... manusia semakin jahil!

miloaiskurangmanis said...

astagfirullahhalazim....

~kuyam~ said...

teruknyaaaaa...mghina Islam mcm ni...mati camana la nnti.bumi xtrima,langit xtrima

Ayuni Nadzeri said...

ni la org bangang cari dosa bln mulia namanya

e k i n said...

err tolong la bertindak sesuatu! benda yg sangat takleh terima! :'(

anitasia said...

ak rase mcm ak pon brdosa skali sbb baca kata2 mcm tu..astaghfirullah..

Nerzhul said...

dasyat.

aYu Luv Mak said...

ada gak manusia mcm ne...tak cium bau shurga...

Dyna Yvonne said...

teguhkan lah iman ku

Hamba Allah said...

ni group fb orang2 murtad dan takde agama. memang kaw2 die kutuk. orang terlalu pandai sangat. semua bermain dengan ayat2 alquran dan salahtafsir. orang selalu berfikir negatif memang macam ni jadinya. memang patut dibunuh tapi dengan keadaan negara sekarang yang terpaksa patuh dengan undang-undang kita hanya mampu berdoa sajelah supaya diberikan hidayah. Ni sume orang singapore. tak cukup pegangan agama bila orang bukan islam memerintah. kita bersyukurlah orang islam yang memerintah walaupun ada yang salah memerintah. kalau orang bukan islam memerintah tak tahulah jadi apa pada negara kita. murtad mungkin makin ramai.

anakcikbob said...

kurang ajar ke kurang didikan? hmm..

si nakal andi said...

Astargfirullah....

Orang camni tak patut hidup pun!

Firol said...

Pijak tak rasa...C4 terus

Imma Yusri said...

kalau bace blog makcik tu lg lar hangin... better jgn bace pun... wat dosa jer..

Mommy Iman.Raqib.Raisha said...

betul ke diorng ni org singapore?

loti mukhtar said...

denggg....
Ni mesti golongan sejarah yang fail tak pun tak khatam lagi cerita Nabi nabi bagi habis.

kalau jumpa, memang sah kena tapor kepala sekor sekor.

Anonymous said...

bikin panasss..
pose tahun lepas pun ada org bikin panas..
tahun ni pun ada lagi??
dah jadi trend ke?