Tuesday, October 12, 2010

10/10/10

Ramai yang ada versi sendiri.

Sheikh Muzaffar contohnya,kahwin 10/10/10 dan mahu anak 10.

Aku?

Hehe..aku ada kenangan 10/10/10 yang tersendiri.Sangat manis.Sangat berdebar.Sangat happening.Sangat santai.Sangat releks.Sangat tenang.

Terima kasih untuk trip yang indah.

Terima kasih untuk yang terlibat.

Mampu buat aku tersenyum.





Apa? Aku hilang teruna? Nak kena penampar?

(Oh...bilangan follower dah jadi macam buku hutang 555.Hahaha... =p )

16 comments:

Nazri said...

ecececece,

padahal memang nak cite pasal hilang teruna.

kahkahkahkah

- vovin

eNaSaN said...

555 .... hahahah betoi la cm buku 3 lima...hehehe


apekaH yg wat kamu terseNyum...??? lalalala

Unknown said...

buku tiga lima itu banyak jasanya boss.

Ann said...

bertunang? kahwin? hehe

zonaku said...

tumpang senyum blh??????

Imma Yusri said...

jamil pg dating tuh...

Ju@Lucky^Mummy said...

elelele..

jamil pura2 innocent lak..

;p

izaryda yasin said...

pergi bertunang kan..
cayalah..

Kensi Ell Byle said...

dating ngn tunang la tu...hak3.

Unknown said...

bertunang ke?
ceceeeeyh.
hihi

noorafzan.blogspot.com said...

hang watpe tuhh?
haaaa.......

cik selamah kundang said...

kedekut.pegi dgn tunang ka?haha.haha

Unknown said...

kenA tangkap basah lah tu..haha!
=P

W. Hidney said...

kusss semangat

Kereta Sewa Pangkor said...

tringin nak p ke kmpg smallville.. heheh

StingRay said...

vovin: ai masih suci tau.auw.hahaha..ah..laju je ko bab bab ni.haha

enasan: ada lahhhh..=p haha

pensil: sungguh.pada tuan kedai terutamanya.haha

ann: salahhhh...=)

zonaku: buleh buleh.=)

imma: haha...mana buleh cakap.

mummy: memang innocent sungguh ni.takda buat2.=p

iz: salah.nice try.cuba lagi.hahah

leyha: salahhh..=p

pije: salahhh..=)

noor: ada lahhhhh..bahaha.

selamah: haha..kedekut kedekut la sangat.

sengal: demmit.hahahha...itu boleh nangis.

hidney: kusss...=p

kay: ada peluang nanti datang lah! =)