Wednesday, January 16, 2013

Nasi Ayam Medan Selera Precint 9



Nasi ayam kat sini, memang awesome! Datang Putrajaya, mesti singgah pekena.Lokasi, Medan Selera Precint 9. Dia punya sedap tu,sampai aku tak sempat ambil gambar.Sampai kena order otak-otak untuk dimakan bersama kuah kicap dan sos nasi ayam.

Wahhh...dah kecur air liur.

Kena pergi wiken ni nampaknya.

KLIK DI SINI untuk peta.

*Ok.Dah 3 entry pasal makan-makan.Harus berhenti.Haha.


8 comments:

bukankosong said...

lemak bertambah nnti ye

Nurul Ain said...

kaw punce jamil!!!

kaw punce wat aku lapar!!

nnt kaw! nnt kaw!

iNa aWiE said...

eh..semalam pun aku gi sana!
tengok orang beratur panjang je tengahari..malas lak nak try..huhuhu
awesome kaa?

Unknown said...

nasi ayam kat sini memang sedap kan!

hady said...

perghhh, lama gile aku tak singgah blog ni. tak sangka blog ni dah tukar jadi blog jalan jalan cari makan.. hehe..

visit la blog aku, baru update setelah, erk, 8 bulan kot.. hahaha

Anonymous said...

aku selalu makan kat presint 9, tapi xpernah makan nasi ayam dia. nasi ayam dia, selalu kalah dengan makanan lain. hehe..

anakcikbob
*malas nak login*

StingRay said...

BK:Takpe, kita ada teknik yang bertajuk 'jogging' untuk mengeluarkan lemak-lemak nakal.haha

Nurul: alah, dah jenis kuat makan, nak salahkan aku pulak.hahahhahaha! Oit,apahal tutup blog? Mengada!

Ina: Pada tekak aku, kira sedap lah.selera masing2.haha

elly: mengikut firasat lidah dan perut aku, memang sedaplah! haha

hady: ello broooo.haha.wujud lagi kau ye.Ini saja je nak post pasal makanan.Yang kau pegi private profile tu apahal? Mengada!

Anakcikbob:Selain nasi ayam, aku kadang2 order jugak apam balik dengan roti john kat situ.haha.

naiba said...

xpernh try..ok nanti ceq nak try...=)