Monday, July 23, 2012

Bazram


Sumber gambar: SINI


Nampak menda kat atas tu? Ha,dulu-dulu,aku guna untuk lastik cicak.Cicak kat rumah suka sangat buang taik merata-rata.Kadang-kadang atas pakaian dalam bilik.Atas Sejadah dan sebagainya.

Kini,bila singgah di Bazram (Bazar Ramadhan),awek-awek ramai betul pakai ketat-ketat.Setiap tahun,mesti banyak blog,terutamanya blog lelaki akan mengomel pasal benda ni.Alih pandangan yang di depan,nampak yang di kiri.Alih ke kanan,nampak yang di kanan.Sampai tengok nasi lemak dengan kuih pau yang dalam tupperware kat gerai pun dah nampak lain.Apa gila berjalan nak pejam mata.Macam mana nak tengok juadah?

Please gadis-gadis sekalian,kami kaum lelaki,hanya mahu membeli juadah setelah penat berpuasa dan bekerja seharian.Kami kaum lelaki sayang kamu kaum perempuan.I merayu ni. Please.Kalau tak mampu nak berlonggar setahun,cuba untuk bulan ni je.Pakai la cardigan ke,apa ke.Jangan la tshirt ketat lengan pendek semata-mata.Hormati bulan puasa jappp je.Kami kaum lelaki tak ada pun pegi Bazar pakai boxer ketat nampak bentuk bontot mahupun benjolan di hadapan.Please.Ini bukan nak poyo.Ini tegur sebab sayang.Kalau aku jalan muka ketat,buat-buat macho pun,kalau dah setiap saat benjolan tersebut melintasi aku kiri kanan depan dan belakang,kadang-kadang hampir berlanggar,boleh berdebar jugak weh.Bila lemah tu,lemah lah.

Please.I help you,you help me.Ok? Hik hik hik.

Yang baca blog ni,ada kawan-kawan buek cenggitu,bisik-bisik sikit kat deme ye.Pandai-pandai la pujuk.Contoh? Cakap la... "siot la,kau pakai baju ni (baju yang longgar sikit),nampak macam orang muda.Mana beli baju ni? Cantik.Sesuai dengan kau."

Longgar-longgarkan sedikit ye.Jangan nakal-nakal.Nampak getah lastik cicak kat atas tu? Nak kena lastik? Melantun kang kena lastik.Please ye.Merayu ni.

(@_@)

Yang sayang kamu,
Abang Jamil.
xoxoxo

6 comments:

Unknown said...

hohohoho.. tang ni yg x thn bro..

"Please ye.Merayu ni.

(@_@)

Yang sayang kamu,
Abang Jamil.
xoxoxo"

sungguh awesomee... =)

bukankosong said...

hang tak dapat kawal ke?

muahaha

alien said...

taim ko x bz bole buat toturial utk lastik tu x?
aku da lupe cara pembuatannya ah

anakcikbob said...

sapa suh ko pindah..
kalo dok equine musti puasa ko terjamin.
hahahaha

naiba said...

yang sayang kamu...abang jamil..

hohoho

adam said...

abang...abang....