Tuesday, February 7, 2012

Selamat Pagi Cinta

Terkial-kial menyiapkan freelance.Jam dah 3.30 pagi.

Jadi,apahal atas rumah aku ni,asyik ada bunyi guli melantun-lantun atas lantai?








*Bulu punggung mula meremang.

12 comments:

Fatin Aliyya said...

pukul 3 pagi bhai, yg kau x tido tu kenapa?hhaha

Anie said...

amboi! lama cuti ey?

gadishebat. said...

bunyi guli tu memang bukan benda biasa eh?ok,aku dah takut.rumah aku pun macamtu.

kepek said...

fuhh sebulan lebih baru update entry baru..bizi bebenor ko eks hahaha

Anonymous said...

hantu tgh main guli

Samad said...

saka

sayagilamakan said...

uit..lama menyepiii!

Anonymous said...

lama menyepi?aku dh siap sedekah alfatihah dh utk ko..

Anonymous said...

err.. dlu bilik hsm8 aku pn ada bunyi cmtu, just ada tambahan bunyi benda berat jatuh, org berlari2 atas siling & bunyi cakar kuat gile aa.. bunyi guli tu sort of like penutup je hehehe..

~kuyam~ said...

biasa nk kata cite seram,ada ja guli2 melantun ats lantai :P

makwe joni said...

hantu hantu ni apasal gemar sangat main guli?

StingRay said...

fatin: ada le kejo sikit.haha

anie: ngeeeee...=p

gadishebat: hantu zaman sekarang dah tak kreatif.haha

kepek: boleh tahan la. =p

anon: gila kampung.hahahahahha

samad: saka main guli..macam kelakar bunyinya.haha

saya: ada hal sket...=p

anon: ada keje sket..makasehhh...=p =p haha

anon: ala...kiranya aku terlepas kot bunyi cakar-cakar tu.hahaha..

kuyam: dah biasa sangat bunyi guli.hahaha

makwe: dah itu je kebolehan diorang sejak dari dulu kot.haha