Sunday, March 4, 2012

The Voice

Rancangan The Voice memang menarik.Menarik kerana konsepnya di mana penyanyi tak perlu perkenalkan diri pada awal kemunculan.Jenis terus buat persembahan.Adil jugak sebab hakim tak akan pandang kepada rupa dan gaya.Hanya suara semata-mata.Hakim pun,jenis yang masih aktif buat persembahan sampai sekarang.Kiranya,bukan yang jenis bersara dah la.

Aku seronok tengok Adam Levine berebut peserta dengan Blake Shelton.Jenis dua jantan Alpha,gitulah kekdahnya.Berebut-rebut.Christina pun boleh tahan berebutnya jugak.Cuma Cee Lo yang nampak cool kadang-kadang.

Kalau rancangan ni sampai ke Malaysia,aku harap,Kak Ogy tak jadi hakim.




*Christina walaupun dah gumuk,masih geram dilihat.Hahaha.




7 comments:

anakcikbob said...

aku suka gila menatang reality tv yg 1 ni.
sebab aku rasa pemilihan sangat2 fair.
dan yang lebih penting, aku dapat tengok adam lama2. hahahaha..

Anie said...

Rasa cam dah baca td.. dejavu ke ni?

alien said...

rasanya dah ada la..
Vokal bukan sekadar rupa ..
tu kan adaptasi dr the voices..

iza_hafizah said...

tak sama ke dgn vokal bukan ekadar rupa?

Kereta Sewa Pangkor said...

adam hensem n suwittt...

Jari Jemari Si Gile said...

aku setuju part yg "kak ogy tak jadik hakim"

StingRay said...

amb:muka adam tu..macam muka aku la.hahahahahha.yep..tak pilih ikut rupa.

anie: rasanya. =p

alien: ye meh? aku tak perasan pulak sebab takda kerusi pusing-pusing.haha

iza: baru perasan.haha

kay: macam aku.maceh.hahaha

si gile: kita geng! haha