Friday, April 22, 2011

Menonton Battle: Los Angeles

Battle: Los Angeles merupakan filem yang aku tunggu-tunggu beberapa bulan lepas.Bila dapat peluang menontonnya tidak lama dahulu,aku hanya boleh buat satu kesimpulan.

Apa ke bodoh makhluk asing ni.Apa,dia tak belajar ke dari makhluk asing yang nak takluk bumi dalam cerita Independence Day tahun 1996 dulu? Jangan sekali-kali buat 'kawalan berpusat yang terlalu pusat(wadehel?)!' masa berperang.Sebijik kapal utama meletup,habis yang lain berterabur.Buat kawalan berpusat pasal maklumat dah le.Apa dah kurang tentera barangkali,sampai kawal kapal perang lain cenggitu punya cara.Kejuruteraan Alien apakah ini? Kenapa senang sangat nak bagi manusia menang?

Kenapa?

Kenapaaa?

Nasib baik aku download je movie tu.


7 comments:

anakcikbob said...

uih.. pass la kat aku jugak..

makwe joni said...

jenis alien manja yg diorang hantar kali ni.

Unknown said...

battle LA tu mmg best!

nur said...

aciter nie aku tgk kat wayang...erm cam tgk video gamee jaaa

Mr Hulk said...

Alien yang datang tu cuma skuad risikan je...saje nak test defense manusia......alien tu terlampau angkuh....terlalu yakin boleh menang sampai tak bawa mothership....

Pengajaran : Jangann jadi alien yang sombong....

zulkoa said...

producer da mati akal nk sambung jln cite tu...nk hepi ending gak(ni opinion aku la)

papepun..bab letup meletup mmg best..

kebaboww!..

StingRay said...

marina: kalau saiz dia 1MB..da lama aku emailkan.haha

citah:alien makan subsidi.wahahaha..

atie: sungguh.tapi mudah sangat cerita dia.

nur: kalau bawak joystick..huh..lagi melayan..ye dak? haha

mrhulk: degil..tak nak bawak mothership..deme bawak motherf**** je,tu yang lingkup.hahahhaa..

ubi: bab landing kat bumi tu yang psiko tu.hahaa..dahsyat.