Wednesday, December 7, 2011

Ombak Rindu

Ramai dah pergi tengok.Tapi aku tak tengok kat wayang.

Download ja tadi.

Sapa nak download,KLIK SINI.



13 comments:

alien said...

aku tengok ombak kat laut je..
eh lupe..
aku tanak donlod.. kih3

Unknown said...

danke...

long time no hear u name...

sayagilamakan said...

CIISSSS,...HAMPAS...SGT XLAWAK HOKEH!!!!!

gadishebat. said...

sengallllll.aku tengok pukul 2 pagi tau tak. :(

takyah lah tengok ombak rindu tu,tak best pun.hehh.

Pett Suhaimi said...

Kalu bini hang dah paksa mcmana? Aku berada di situasi tersebut. Hantu tu mungkin boleh tlg aku utk p wayang.

Anonymous said...

benci!

duckling said...

issh, dah la aku lama tak masuk sini, dapat seperais macam ni pulak, apasal aku rasa macam nak keluarkan perkataan yang indah-indah ni? aku dok sorang kat rumah ni woi.....

FeRoZ SuLaiMaN said...

macam celake...boleh pulak aku klik time2 pukul 1-2 pagi lak tu...

StingRay said...

alien: ke dah kena dah? ahahaha

uchi: haha..hang pi mana lama x dengar? =)

sgm: gotcha! hahaha..=p

gadis: hehe....best tak? =p takda selera nk tgk.=p

pet:mmg dah kena paksa pun.haha

dried: hahaha..gumbira.

duckling: sentap tak? =p

feroz: sekali sekala bergurau.haha

Natisha Salleh said...

krg asam la hang... ak siap dah imagine tdo lmbt lyn ombak rindu... ombak hantu yg ak dpt... =|

naiba said...

JAMIL!!!!!!!!!!!!!
sabar je la...nak gugur jantung cek...waaaaa...
jamil jahat...

StingRay said...

ka ca! : hahahaha.....best tak? =p

naiba: takpa,kalau gugur,banyak hospital kat malaysia ni. =p blh sambung balik.

Anonymous said...

x ajak aku pun. mencik!majuk ah!